Σχετικά Για Εμάς

Το My Opinion είναι μια κοινότητα με διαδικτυακές έρευνες που προσφέρουν ανταμοιβές και δεσμεύεται να σας δώσει την ευκαιρία να εκφράσετε τη γνώμη σας.

Το My Opinion είναι μια κοινότητα με διαδικτυακές έρευνες που προσφέρουν ανταμοιβές. Δεσμεύεται να σας δώσει την ευκαιρία να εκφράσετε τη γνώμη σας.

Σας παρέχουμε μια πλατφόρμα όπου μπορείτε να συμπληρώσετε διάφορες έρευνες. Μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι οι απόψεις σας θα ακουστούν. Πείτε μας τις απόψεις σας, από μικρά καθημερινά πράγματα έως πιο σημαντικά και σοβαρά θέματα υγείας, οικονομικά ή πολιτικά. Στη συνέχεια, μεταφέρουμε τα σχόλιά σας απευθείας στα άτομα που έχουν τη δύναμη και την προθυμία να προχωρήσουν σε βελτιώσεις και αλλαγές.

Περιττό να αναφέρουμε ότι ο χρόνος σας αξίζει να ανταμειφθεί! Κάθε φορά που συμπληρώνετε μια έρευνα, για να σας ευχαριστήσουμε για τα σχόλιά σας και τη συμμετοχή σας, σας ανταμείβουμε με πόντους. Όσες περισσότερες έρευνες κάνετε, τόσους περισσότερους πόντους θα λάβετε.

Οι πόντοι μπορούν να ανταλλάσσονται με ανταμοιβές και στην συνέχεια μπορούν να εξαργυρώνονται με κουπόνια δώρων ή να μετατρέπονται σε μετρητά για να μεταφερθούν σε τραπεζικό λογαριασμό ή να δωρισθούν σε φιλανθρωπικό ίδρυμα.