FAQ

Συχνές Ερωτήσεις

Το myOpinion είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα όπου τα μέλη της καλούνται να συμμετέχουν σε διαδικτυακές έρευνες που αφορούν θεματολογίες όπως αγοραστικές συνήθειες, προτιμήσεις τροφίμων, τρόπο ζωής, πολιτικές απόψεις, οικονομικές απόψεις και άλλα πολλά. Για κάθε ερωτηματολόγιο που συμπληρώνεται από ένα μέλος της κοινότητας του myOpinion, το μέλος αυτό ανταμείβεται με βαθμούς. Ο αριθμός των βαθμών που ανταμείβεται το μέλος, εξαρτάται συνήθως από τη διάρκεια και την πολυπλοκότητα του ερωτηματολογίου. Οι βαθμοί μπορούν στη συνέχεια να εξαργυρωθούν με μετρητά ή δωρεά σε φιλανθρωπικό ίδρυμα.

Οποιοσδήποτε μπορεί να εγγραφεί στο myOpinion, ο οποίος είναι τουλάχιστον 16 ετών και είναι κάτοικος της Κυπριακής Δημοκρατίας. Η συνδρομή είναι απολύτως δωρεάν. Οποιεσδήποτε εγγραφές εκτός κατοίκων της Κύπρου θα απορριφθούν.

Βεβαίως! Τα δεδομένα του προφίλ σας είναι αυστηρά εμπιστευτικά και διατηρούνται σε μια ασφαλή, κρυπτογραφημένη βάση δεδομένων. Τα δεδομένα του προφίλ των μελών μας δεν πωλούνται σε άλλες εταιρείες, ούτε στους πελάτες μας. Οι απαντήσεις των ερευνών είναι εντελώς ανώνυμες και δεν υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης των απαντήσεων που παρέχετε με την ταυτότητά σας. Το συνδέουμε μόνο με δημογραφικά δεδομένα για ερευνητικούς σκοπούς. Οι απαντήσεις σας χρησιμοποιούνται μόνο για στατιστικούς σκοπούς και αναφέρονται μόνο σε συγκεντρωτική μορφή, δηλαδή μαζί με άλλες απαντήσεις από άλλα μέλη, προκειμένου να προστατεύσουμε πλήρως την ταυτότητά σας.

Όσο περισσότερα γνωρίζουμε για εσάς, τόσο περισσότερες προσκλήσεις ερευνών λαμβάνετε. Όσες περισσότερες έρευνες συμπληρώνετε, τόσο περισσότερους πόντους κερδίζετε. Ανάλογα με τον τύπο του ερωτηματολογίου, ενδέχεται να χρειαζόμαστε συγκεκριμένη ομάδα για να απαντήσουν σε μια έρευνα. Ας πάρουμε για παράδειγμα, μια έρευνα για προϊόντα περιποίησης ομορφιάς. Θα ήταν λογικό να προσκαλέσουμε γυναίκες και μια έρευνα για τις γεύσεις τσιγάρων για τους καπνιστές. Άλλες έρευνες χρειάζονται μόνο άνδρες ή μόνο γυναίκες ή μια συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα. Επομένως, όσο περισσότερες πληροφορίες γνωρίζουμε για εσάς (το δημογραφικό σας προφίλ), τόσο καλύτερα θα μπορέσουμε να σας προσκαλέσουμε σε έρευνες που σας ενδιαφέρουν και οδηγούν στη συλλογή περισσότερων πόντων.

Το ερωτηματολόγιο ισχύει συνήθως για τον πληθυσμό του κοινού και μερικές φορές για μια συγκεκριμένη ομάδα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε απαντήσει τις ερωτήσεις του προφίλ σας, συμπληρώνοντας τις βασικές έρευνες. Αυτό θα μας βοηθήσει να έχουμε σωστές δημογραφικές πληροφορίες για εσάς. Δεδομένου ότι προσκαλούμε τα μέλη μας για να απαντήσουν σε έρευνες, με βάση τις προδιαγραφές της κάθε έρευνας, μας βοηθάει να γνωρίζουμε αρκετά για εσάς για να δούμε εάν είστε κατάλληλοι για να συμμετάσχετε σε μια έρευνα.

Αν και η συμμετοχή σας στις έρευνές μας είναι εξ ολοκλήρου επιλογή σας, συνιστάται να απαντήσετε σε όσο το δυνατόν περισσότερες έρευνες. Μια απάντηση που μπορεί να μας δώσετε μπορεί να έχει σοβαρό αντίκτυπο στους πελάτες μας. Όσο περισσότερες έρευνες συμπληρώνετε, τόσο περισσότερα χρήματα κερδίζετε. Είναι τόσο απλό.

  • Δεν ταιριάξατε με την ομάδα της έρευνας.
  • Το όριο της ομάδας στόχου σας είναι ήδη γεμάτο.
  • Κάποιος από την ίδια διεύθυνση IP έχει ήδη συμμετάσχει σε αυτήν την έρευνα

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που σχετίζονται με το γεγονός ότι δεν έχετε ανταμειφθεί με τους βαθμούς μιας έρευνας που απαντήσατε. Αυτό έχει να κάνει με την ποιότητα των απαντήσεων σας ή την ασυνέπεια τους. Επιπλέον, το προφίλ σας ενδέχεται να είναι εκτός εμβέλειας (π.χ. ηλικία, φύλο, περιοχή κ.λπ.)

Επικοινωνήστε μαζί μας, συμπεριλαμβάνοντας τον συγκεκριμένο συνδέσμο που λάβατε, ώστε να εντοπίσουμε το πρόβλημα γρήγορα. Το αίτημα σας μπορεί να σταλεί στη διεύθυνση helpdesk@myopinion.com.cy

Οι βαθμοί που συλλέγονται για την απάντηση ερευνών, μπορούν να εξαργυρωθούν κατά την επίτευξη ενός συγκεκριμένου ορόσημου.

  • Κάνωντας εγγραφή και επαλήθευση του λογαριασμού σας
  • Απαντώντας τις έρευνες του προφίλ σας
  • Συμπληρώνοντας έρευνες στις οποίες προσκαλείστε (βαθμοί ανάλογα με τη διάρκεια της έρευνας)

Συνήθως οι πόντοι προστίθονται στον λογαριασμό σας λίγο μετά την ολοκλήρωση της έρευνας. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτό μπορεί να διαρκέσει λίγο περισσότερο, μερικές φορές έως και 72 ώρες.

Όταν επιλέξετε την ανταμοιβή σας, προχωρήστε και ολοκληρώστε τη διαδικασία παραγγελίας στον ιστότοπο. Ανάλογα με το τι είναι, η διαδικασία είναι ελαφρώς διαφορετική για κάθε ανταμοιβή, όπως παρακάτω:

  • Οι μεταφορές χρημάτων στο λογαριασμό σας πραγματοποιούνται εντός 40 ημερών απο την ημέρα του αιτήματος σας.
  • Οι δωρεές σε φιλανθρωπικά ιδρύματα μεταφέρονται στον οργανισμό, μαζί με το όνομα και τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας ή ανώνυμα ως δωρητές, εντός 40 ημερών απο την ημέρα του αιτήματος σας.

Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό πρόσβασής σας, κάντε κλικ εδώ https://www.myopinion.com.cy/forgot-password/  για να τον ανακτήσετε χρησιμοποιώντας την καταχωρισμένη διεύθυνση email σας. Εάν έχετε ξεχάσει με ποια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχετε εγγραφεί, επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση helpdesk@myopinion.com.cy.

Μπορείτε να διαγραφείτε από τον MyOpinion ανά πάσα στιγμή. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας, μεταβείτε στο Προφίλ και μετά επιλέξτε την επιλογή: Διαγραφή λογαριασμού. Η διαγραφή δεδομένων και του λογαριασμού σας ενδέχεται να διαρκέσει αρκετές ημέρες. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ενδέχεται να εξακολουθείτε να λαμβάνετε μηνύματα από εμάς που έχουν δημιουργηθεί ή ολοκληρωθεί πριν από την αποστολή της εξαίρεσής σας. Τυχόν μη εξαργυρωμένοι βαθμοί που έχετε στο λογαριασμό σας θα διαγραφούν και δεν θα δικαιούσται να τα ανταλλάξετε με μετρητά ή να τα δωρίσετε σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Για περαιτέρω διευκρινίσεις, επικοινωνήστε μαζί μας στο helpdesk@myopinion.com.cy και ένα μέλος της ομάδας μας θα επικοινωνήσει μαζί σας πίσω.