Χρόνια Πολλά myOpinion!

Το My Opinion γιορτάζει τα δεύτερα του γενέθλια. Δύο χρόνια επιτυχημένης πορείας.

Η κοινότητα του μεγαλώνει όλο και περισσότερο και προσφέρει στην κοινωνία, γνώσεις, απόψεις αλλά και οικονομική βοήθεια σε κάποιους που το έχουν ανάγκη!

Το My Opinion είναι ένας πρωτότυπος και εύκολος τρόπος συμμετοχής σε διαδικτυακές έρευνες.  Σας δίνει την ευκαιρία να εκφράσετε ελεύθερα την γνώμη σας, όπως ακριβώς θα συζητούσατε με ένα φίλο σας. Και το καλύτερο; Θα μπορείτε να το κάνετε από την άνεση του σπιτιού σας!

Πως λειτουργεί;

  1. Κάντε την εγγραφή σας
    Δημιουργήστε το λογαριασμό σας και συμπληρώστε όλα τα πεδία για να δημιουργήσετε το προφίλ σας. Συμπληρώστε τα με ακρίβεια για να διασφαλίσουμε ότι θα σας στέλνουμε ερευνητικά θέματα που θα σας ενδιαφέρουν.
  2. Εκφράστε τις απόψεις σας
    Οργανισμοί, μέσα ενημέρωσης και εταιρείες μας αναθέτουν διάφορα θέματα έρευνας. Μόλις πιστεύουμε ότι υπάρχει κάποιο θέμα που ταιριάζει στο προφίλ σας, θα σας ειδοποιήσουμε για να αποφασίσετε εάν θέλετε να συμμετάσχετε.
  3. Πάρτε την αμοιβή σας
    Εκτιμούμε την προσπάθειά σας και τον χρόνο σας. Γι ‘αυτό σας προσφέρουμε πόντους για κάθε έρευνα που συμμετέχετε. Συλλέξτε τους πόντους σας και επιλέξτε τον τρόπο ανταμοιβής σας, κατάθεση στον τραπεζικό σας λογαριασμό ή δωρίστε το ποσό βοηθώντας μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς.