Συναρπαστικά Νέα! Το MyOpinion είναι τώρα ανοιχτό για τις ηλικίες άνω των 16 ετών!

Αγαπητή κοινότητα του MyOpinion,

Στο πλαίσιο των συνεχών προσπαθειών μας να καταστήσουμε το MyOpinion πιο συμπεριληπτικό και ενδιαφέρον για όλους, σας ανακοινώνουμε με μεγάλο ενθουσιασμό, την απόφαση μας να διευρύνουμε την ηλικία συμμετοχής στις έρευνές μας για να περιλαμβάνονται άτομα άνω των 16 ετών!

Ως MyOpinion πιστεύουμε στη δύναμη των διαφορετικών απόψεων και κατανοούμε ότι οι απόψεις των νέων είναι πολύτιμες και διορατικές. Με το άνοιγμα των ερευνών στα άτομα 16 και 17 ετών, στοχεύουμε να προσφέρουμε και στη νεότερη γενιά την ευκαιρία να μοιραστεί τις σκέψεις, ιδέες και εμπειρίες της σε μια ευρεία γκάμα θεμάτων.

Εάν είστε γονέας, σας διαβεβαιώνουμε ότι λαμβάνουμε σοβαρά την ιδιωτικότητα και την προστασία των δεδομένων. Τηρούμε αυστηρές οδηγίες για να διασφαλίσουμε ένα ασφαλές και προστατευμένο περιβάλλον για όλα τα μέλη μας.

Ενθαρρύνετε τα έφηβα μέλη της οικογένειάς σας και τους φίλους σας να ενταχθούν στην κοινότητα του MyOpinion και να ξεκινήσουν να μοιράζονται τις απόψεις τους σήμερα! Ανυπομονούμε πολύ να ακούσουμε τι έχει να πει η νεότερη γενιά.

Σας ευχαριστούμε που είστε μέλος της κοινότητας του MyOpinion. Οι απόψεις σας συνεχίζουν να διαμορφώνουν τον τρόπο που βελτιωνόμαστε και αναπτυσσόμαστε.

Καλή συμμετοχή!

Με εκτίμηση,
Η Ομάδα του MyOpinion